Policajná akcia na požívanie alkoholu, kradol v nákupnom stredisku

14.08.2006 Celý región

Policajná akcia na požívanie alkoholu:\r\nV sobotu vykonali policajti Prešovského kraja celokrajskú policajnú akciu, pri ktorej sa zamerali na požívanie alkoho...
Policajná akcia na požívanie alkoholu:
V sobotu vykonali policajti Prešovského kraja celokrajskú policajnú akciu, pri ktorej sa zamerali na požívanie alkoholických nápojov vodičmi pred alebo počas jazdy.

Celkovo zistili policajti 122 priestupkov na úseku dopravy, pričom v 24 prípadoch bolo u vodičov zistené požitie alkoholických nápojov. Okrem toho policajti odhalili aj dva trestné činy a zaistili jedného páchateľa trestného činu.

Kradol v nákupnom stredisku:
Poverený príslušník PZ zo skráteného vyšetrovania v Poprade vzniesol včera obvinenie pre prečin krádeže 50 ročnému Poliakovi. Ten chcel v sobotu 12.8.2006 v jednom z nákupných stredísk v Poprade ukradnúť 3ks salámy v hodnote 720. - Sk. Krádež sa mu však nepodarila, nakoľko bol prichytený ochrankou obchodu. Keďže v priebehu 12 mesiacov sa už dopustil druhého takéhoto skutku, bol políciou obvinený a je spracovaný návrh na jeho vzatie do väzby. Predtým sa o krádež pokúsil v máji 2006 v jednom nákupnom stredisku v Žiline.
 

Vyberte región

mark